meni+
Dogodki
»
zapri

Dogodki

Ponedeljek, 7. oktober 2024, Velenje

Zdraviliško letovanje V TERMAH LAKTAŠI - BIH RS od 7. do 14. 10.2024

Komisija za turizem ŠPZDU vabi člane DU na zdraviliško letovanje v sodoben zdravstveno - turistični center TERME  LAKTAŠI pri Banja Luki - BIH RS.

PROGRAM VSEBUJE : zdravniški pregled, 4 x terapije dnevno, polni penzion  (samopostrežni zajtrk, za kosilo in večerjosotrije različni meniji ), neomejeno kopanje v hotelskem bazenu,1x tretma v slani sobi, mineralna vode v sobah in pri obrokih ). V hotelu SAN lahko koristite tudi druge storitve ( masaže, pedikura, fitnes, frizerske storitve…). Imeli boste voden ogled mesta LAKTAŠI, nakupovanje v trgovskem centru FIS - Banja Luka. Sobotni dopoldan bo namenjen ogledu centra mesta Banja Luka in nakupovanju na Tržnici. V času oddiha je v hotelu 2 x glasba s plesom.

Predviden je tudi alternativni izlet oziroma ogled prireditve po predhodnem dogovoru na avtobusu. To ni všteto v ceno! Za turistično zavarovanje dobite ponudbo ob plačilu avtobusa. S plačilom avtobusa potrdite vašo prijavo !

Za prestop meje rabite osebno izkaznico ali potni list. Zraven morate imeti Evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja, ki jo dobite na Zavodu za zdravstveno zavarovanje. Priporočamo, da imate zraven tudi zadnji zdravniški izvid za vaše klasične bolezni in kirurške posege. Ne pozabi zdravil !

CENA ARANŽMAJA : 308 EUR

Cena vključuje:7 x polni penzion in vse storitve po programu.

Dodatna plačila :Enoposteljna soba - normalno ležišče       5,20 EUR/dan.

                             Enoposteljna soba - veliko ležišče           10,30 EUR/dan

Avtobusni prevoz, organizacijo in vodenje, 75 EUR, je potrebno plačati v ponedeljek 9.9. ali v sredo 11.9.2024 med  8. in 11. uro na ŠPZDU.

Ostale storitve se plačajo na recepciji hotela SAN v gotovini ( EUR, marke) ali s plačilno kartico.

ROK PRIJAVE :do 7.septembra 2024 oziroma zasedbe sedežev na                               avtobusu.

7 dni pred odhodom boste dobili še preostalenapotke na vašo e-pošto ali SMS.

ODHODI: 7.10. 2024 ob 6. uri iz Velenja, 6.15 iz Šoštanja in                        6.30 iz Šmartnega/Paki.

ŠPZDU-Komisija za turizem