Športni dogodki in tekmovanja

Ponedeljek, 15. junij 2015, Velenje

Regijsko prvenstvo v kegljanju na vrvici 2015

Regijsko prvenstvo v kegljanju na vrvici 2015

Kegljanje na vrvici

V torek je bilo zopet v Šentilju izvedeno v organizaciji DU-Šentilj regijsko tekmovanje za upokojence –Kegljanje na vrvici. Tekmovanja se je udeležila tudi naša ekipa DU-Gorenje z moško in žensko ekipo Moško ekipo so zastopali : Lozič A.,Ocepek M.,Meža M.,Lovrakovič J in Hasičič R. Ženska ekipa pa je bila: Lozič M.,Jakop D., Senčar M., Komljenovič M. In Lovrakovič M.

Skupaj je nastopilo 10 moških in 10 ženskih ekip.

Vzelo dobri organizaciji DU-Šentilj je ob čudovito lepem vremenu izredno bilo izpeljano pokrajinsko tekmovanje v Kegljanju na vrvici.
Domačinom se je izredno poznalo na tekmovanju , da imajo vadbo na kar štirih novih igriščih saj so bili prepričljivo prvi v moški skupini z odličnim rezultatom 454 kegljev
Zelo je bil zanimiv dvoboj med ekipama DU- Šoštanj in DU-Velenje , za drugo in tretje mesto
Na kraju je to uspelo DU –Šoštanju ( 408 ) , ki so za samo 31 kegljev več premagali DU-Velenje ( 377 ).

Pri ženskah je bilo podobno med ekipama DU-Škale in DU-Šoštanj.Več sreče so tudi tukaj imele tekmovalke iz Škal ( 392 ) , saj so samo za 2 keglja bile boljše od DU-Šoštanj ( 390 ).

Naši ekipi KU-Gorenje tokrat niso bile razočarane z slabimi uvrstitvami , moški 9 mesto in ženske 7 mesto , ker vsi vemo , da nimamo niti enega igrišča za trening.
Kljub temu smo z nastopom naših bili zadovoljni, ker z malo več sreče bi lahko bili tudi višje uvrščeni.
Zapisal Tamše Franc