Športni dogodki in tekmovanja

Četrtek, 10. september 2015, Velenje

2. kolo štajerske lige v balinanju

2. kolo štajerske lige v balinanju

Balinanje

V drugem kolu razigravanja v balinarski ligi od mesta ena do štiri , je bila v sredo odigrana na Polzeli tekma med Polzelo in Gorenjem.

Po zelo dobrem upiranju domačinom je na kraju morala ekipa Gorenja priznati poraz 6 – 2 za domačine.

Naslednji dan je Premogovnik doma gostil ekipo Gorice pri Slivnici. Premogovnik je zelo borbeno začel tekmovanje , vendar je gostujoča ekipa počasi , vendar vztrajno dvigovala tempo. Igra domačinov je iz meta v met postajala nesigurna , kar je na koncu prineslo neprijetno presenečenje , saj je ekipa iz Gorice pri Slivnici slavila z rezultatom   2 – 6.

Trenutno je vrstni red ekip v razigravanju od prvega do četrtega mesta naslednja : 1. Gorica pri Slivnici 4 točke, 2. Polzela 2 točki, 3. Premogovnik 2 točki, 4. Gorenje 0 točk.

V drugi skupini od petega do osmega mesta sta bili dve tekmi , ki pa sta se obe končali z enakim rezultatom 6 – 2 za domačine. To sta bili srečanji med Šentjurjem proti Kavčam in Topolšica proti Slovenskim Konjicam.

Trenutno je vrstni red ekip v razigravanju od petega do osmega mesta naslednji : 1. Topolšica 3 točke, 2. Šentjur 3 točke, 3. Kavče 1 točka, 4. Slovenske Konjice 1 točka.

Tretja skupina za mesta od devet do dvanajst je imela tokrat manjše presenečenje v Vinski gori , kjer je gostujoča ekipa Prebolda po hudem boju premagala domačine z rezultatom 3 – 5.

Drugo srečanje v Dobrni se je končalo prepričljivo lažje proti ekipi iz Gorice z rezultatom 6 – 2.

Trenutni vrstni red ekip v razigravanju od devetega do dvanajstega mesta je naslednji : 1. Prebold 4 točke, 2. Vinska gora 2 točki, 3. Dobrna 2 točki,           4. Gorica 0 točk .

Četrta skupina za mesta od trinajstega do petnajstega mesta je imela tokrat samo srečanje med Šmartnim ob Paki kot domačinom in gosti iz Slovenske Bistrice . Tudi to srečanje se je končalo z presenetljivo lahko zmago 6 – 2 za Šmartno ob Paki. Ekipa Vrbice iz Vrbnega je bila to kolo prosta.

Trenutni vrstni red ekip v razigravanju od trinajstega do petnajstega mesta je naslednji : 1. Slovenska Bistrica 2 točki, 2. Šmartno ob Paki 2 točki, 3. Vrbno Vrbica 0 točk.

 T. F: