Športni dogodki in tekmovanja

Sobota, 30. april 2016, Velenje

2. krog štajerske lige upokojencev v balinanju

2. krog štajerske lige upokojencev v balinanju

Balinanje

Drugi krog lige je precej oviralo vreme, pa kljub temu so skoraj vsi končali razen enega srečanja.

Že v torek sta se sestali ekipi v Gorici pri Slivnici domačini proti gostom iz Premogovnika Velenje. Po zelo dobrem odporu gostov so na kraju le slavili domačini z rezultatom 6-2.

Včetrtek je bila v zelo hladnem vremenu tekma na Polzeli med domačini in gosti iz Kavč. Polzela je tudi tokrat pokazala svojo izredno moč letos, saj je zopet premagala goste s kar 8-0.

Ostale tekme so sledile v petek ko se je vreme nekoliko umirilo.

Presenečenje je tokrat pripravila ekipa Šentjurja, ki je prepričljivo z 6-2 opravila v Slovenskih Konjicah z domačini.

V Šaleškem derbiju med Gorenjem in Topolšico pa je po pričakovanju z nekaj malo težav, zmagala ekipa domačinov z rezultatom 6-2.

Trenutni vrstni red  v prvi ligi je po drugem krogu naslednji :             1. Polzela 4 točke, 2. Gorica pri Slivnici 4 točke, 3. Šentjur 4 točke, 4. Konjice 2 točki, 5. Gorenje 2 točki, 6. Topolšica 0 točk, 7. Premogovnik 0 točk, in 8. Kavče 0 točk.

Tudi v drugi ligi so domačini v Vinski gori pripravili manjše presenečenje, ki so premagali favorizirane  goste  iz Velenja z rezultatom  5 – 3.

Drugo srečanje v Šentjurju med domačini Vrbno iz Vrbice in gosti iz Doberne, pa se je končalo z prepričljivim rezultatom 8-0 za goste.

Morala bi še biti tekma med Šmartnim ob Paki in Gorico , pa je prestavljena.

Trenutni vrstni red v drugi ligi je po drugem krogu  je naslednji: 1.Doberna 4 točke, 2. Gorica 2 točki, 3. Vinska gora 2 točki, 4. Šmartno ob Paki 0 točk, 5. Velenje 0 točk, 6. Vrbno 0 točk.

 

T.F.