Športni dogodki in tekmovanja

Sobota, 9. april 2016, Velenje

Tretje pokrajinsko srečanje v namiznem tenisu

Tretje pokrajinsko srečanje v namiznem tenisu

Namizni tenis

V soboto je pripravilo DU- Šmartno ob Paki ob sodelovanju z ŠPZDU – Velenje tretje srečanje ekip v Namiznem tenisu. Naše društvo KU-Gorenje je bilo pripravljeno takoj za sodelovanje. Pridružila pa so še društva Šmartno ob Paki in DU-Šoštanj
Šmartno ob paki in Gorenje so imeli po dve moški ekipi in Šoštanj po eno ekipo. Ženske ekipi sta bili tokrat samo naši . Zato smo se odločili , da ženske turnir kar med sabo odigrajo in se nato določi vrstni red posameznic.

Za Gorenje so nastopile : Jan Milena in Klosternik Irena, kot prva ekipa in Stankovič Nada ter Poznič Polh Zorica kot druga ekipa.
Za moške pa so nastopili : Javornik Jože in Kovač Slavko prva ekipa in Klosternik Ivan ter Grobelnik Ivan kot druga ekipa.

Tekmovanje je bilo v telovadnici osnovne šole Šmartno ob Paki zelo dobro organizirano , kar je pohvalil tudi prisotni podpredsednik ŠPZDU -Velenje go. Urbašek Črtomir, ki je na kraju tudi podeljeval medalje za osvojena prva tri mesta.
Organizatorji se niso samo izkazali z organizacijo tekmovanja in podelitvijo zasluženih medalj in pokalov , pač pa so po zaključku tekmovanja pripravili tudi obilno malico z pijačo , zakar so se jim vsi prisotni iskreno zahvalili.

Rezultati so bili naslednji :

Moški:
  1. KU-Gorenje ( 1 )-Javornik Jože, Kovač Slavko
  2. DU-Šmartno ob Paki ( 2 )
  3. DU-Šoštanj
  4. KU- Gorenje ( 2 )
  5. DU – Šmartno ob Paki ( 1 )

Ženske
  1. KU-Gorenje , Irena Klosternik
  2. KU-Gorenje , Jan Milena 
  3. KU-Gorenje, Stankovič Nada
  4. KU-Gorenje, Poznič Polh Zorica

Športni referent
KU-Gorenje
Tamše Franc