Športni dogodki in tekmovanja

Četrtek, 7. april 2016, Velenje

Strelke zopet na državno prvenstvo jeseni

Strelke zopet na državno prvenstvo jeseni

Streljanje

Danes je bilo regijsko prvenstvo za upokojence na strelišču družine » MROŽ «, na katerem so sodelovale tudi naša ženska in moška ekipa KU-Gorenje. Tekmovanja se je udeležilo osem moških ekip in edina ženska ekipa iz KU-Gorenja. Naši tekmovalci so korajžno začeli meriti , kljub temu , da so imeli nekateri izposojene puške.

Najlažje in tudi uspešno delo so imele naše tekmovalke , ki niso imele konkurence, saj so bile edine od udeleženk in sicer v postavi :
Aristovnik Cvetka – ( 123 ) , Mogilnicki Marica – ( 135 ) , Gregorič ljubica ( 152 ), Mikuž Zalika ( 104 ) in Jelenko Marija ( 110 )

Ker pa so se v konkurenci šteli le trije najboljši rezultati , so naše prve tri imele ( 410 ) krogov, kar je pomenilo , da so prve in imajo tako pravico do nastopa na državnem prvenstvu , ki bo jeseni .

Čestitamo jim in želimo čimveč uspeha na državnem prvenstvu.

Tudi pri moških so tokrat rezultati bili dobri , pa vendar so kljub temu dosegli kar soliden peti rezultat ( 423 ) krogov .

Za ekipo KU-Gorenje so nastopili :
Borovnik Dušan – ( 151 ), Bartlma Heinz – ( 136 ) , Parfant Ferdo – ( 136 ), Jelenko Jože – ( 96 ) in Lovrakovič Jure – ( 125 ).

Zmagala je prva ekipa DU-Velenje ( 508 ) krogov.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskrene čestitke, ter še naprej uspešno streljanje želimo.

T.F.