Športni dogodki in tekmovanja

Četrtek, 26. januar 2017, Velenje

Uspešen nastop smučarjev KUG

Uspešen nastop smučarjev KUG

Smučanje

USPEŠEN  NASTOP  SMUČARJEV – KU-GORENJA –  NA  SMUČIŠČU  BUKOVNIK  PRI   DRAVOGRADU

Že  peto sezono je KPZ  DU  Dravograd pripravilo pokrajinsko tekmovanje v veleslalomu na smučišču BUKOVNIK.

Ker je v naši šaleški pokrajinski zvezi premalo tekmovalcev, da bi napravili tekmovanje med sabo, smo se dogovorili z koroško, da nam omogoči sodelovanje skupaj z njihovimi tekmovalci.

Tokrat je bila udeležba iz naše občine zelo slabo zastopana, saj je bilo  iz našega kluba sedem tekmovalcev in štiri tekmovalke, ter iz Vinske gore trije tekmovalci. Skupaj je na smučišču nastopilo 120 tekmovalcev in tekmovalk.

V lepem hladnem  dopoldnevu je bilo v sredo 25.01.2017 prijetno pokrajinsko tekmovanje društev upokojencev, na katerem ni manjkalo dobre volje in lepih rezultatov. Še posebej smo bili veseli  najboljših rezultatov od vseh,  naših članov med katerimi je imel izmed vseh nastopajočih apsolutno najboljši čas najstarejši Jure Vršec 22,03.

Tekmovanje je namreč bilo razvrščeno po starostnih kategorijah in lahko rečemo, da so vsi naši člani in članice bili v vseh kategorijah uvrščeni med  prve štiri v kategoriji.

Za našo moško ekipo so  nastopili : Jure Vršec (22,03), Brane Blagotinšek (24,06), Ivo Premužič (24,36), Zorko Teobald (24,58), Ivan Klosternik (27,60), Brane Tajnšek (27,69), in Janez Mihič (29,67).
Za ženske so nastopile štiri naše članice : Irena Klosternik (27,16), Milena Prelog (29,76), Jožica Mihič (32,45) in Marija Premužič (35,40).
 
Vsem nastopajočim čestitamo za uspeh in želimo še veliko dobrih voženj.
 
T.F.