Športni dogodki in tekmovanja

Petek, 9. junij 2017, Velenje

Otvoritev kegljišča na vrvici v sončnem parku

Otvoritev kegljišča na vrvici v sončnem parku

Kegljanje

Že več let so si člani KU – Gorenja želeli pridobiti možnosti, da bi lahko trenirali kegljanje na vrvici. Zato je lani naš sekretar kluba gospod Jeriha Dušan stopil v stik z vodjo urada za družbene zadeve na občini, gospodom Martinšek Draganom, da sta se dogovorila za realizacijo projekta v sončnem parku.

Na veliko veselje naših članov je bil dogovor uspešen, saj je dobil vodja Rdeče dvorane gospod Marjan Klepec nalogo, da opravi z to zadevo do konca leta.

Zelo smo bili veseli ko se je v jeseni začelo delo na tem projektu, ki je bil konec novembra tudi uspešno zaključen.

V četrtek 8.6.2017 dopoldne pa je prišlo tako do otvoritve dveh izredno lepo narejenih kegljišč, ki jih bo lahko koristil kdor koli, le prijaviti se mora pri oskrbniku balinišča gospodu Voglar Željku.

Ker pa smo bili pobudniki iz našega KU- Gorenja, je otvoritvena slovesnost pripadla našim članom. Zato je uradno otvoril kegljišče naš sekretar gospod Jeriha Dušan, ki se mu je malo zatem pridružil tudi gospod Martinšek Dragan.

Z velikim veseljem smo ugotovili, da sta kegljišči izredno dobro narejeni, tako da bosta sigurno omogočali dobre treninge za vse, ki imajo radi kegljanje na vrvici.

Takoj za tem so naši člani tako moški kot ženske opravili prvi trening, ki ga je na kraju bilo treba tudi malo zaliti.

T.F.