Športni dogodki in tekmovanja

Petek, 21. december 2018, Velenje

Naše športnike je obiskal BOŽIČEK

Naše športnike je obiskal BOŽIČEK

Zopet je naše športnike obiskal » BOŽIČEK «

Pozno popoldne v petek zvečer nas je tako kot vsako leto pred Božičem, tudi tokrat obiskal BOŽIČEK v prostorih balinarskega kluba Premogovnik, kjer običajno treniramo Pikado. Tokrat ni imel s sabo malhe z darili za otroke, marveč je v roki držal velik lonec pravih krajnskih kuhanih klobas. Njegovi pomočniki pa so seveda prinesli še vse ostalo kar pride prav pri takšni pojedini vključno z pijačo.

Za veselo razpoloženje je s sabo pripeljal tudi neumornega muzikanta Vlada Šoštariča, ki je na široko razprl svojo harmoniko.

Tokrat je imel nekoliko lažje delo pri izbiri daril, ker so mu pri tem pomagali in nabavili prav štirje naši člani in sicer dva Franca , Sašo in Marica, ki so ravno letos dopolnili sedemdeset let.

Zbralo se nas je kar dvajset članov in članic.

Prisotna je bila tudi Senčar Marija, ki je ravno pred dvema dnevoma dopolnila osemdeset let.

Ob veseli družbi je kar hitro minil čas, da smo se v poznih urah odpravili domov polni lepih vtisov, ki so običajno prisotni pri športnikih.

Lepo smo si voščili prijetne praznike, ki so pred nami z željo, da se ponovno dobimo prihodnje leto ob tem času polni dobre volje in zdravja.

F.T.