Športni dogodki in tekmovanja

Torek, 18. junij 2019, Velenje

Keglanje na vrvici

Keglanje na vrvici

 REGIJSKO  PRVENSTVO  V   KEGLJANJU NA VRVICI.

Preostalo je še zadnje pokrajinsko tekmovanje za letošnjo sezono in to je bilo kegljanje na vrvici, ki je bilo v torek.

Tekmovanje je organiziralo tako kot vsako leto DU-Šentilj, ki ima zares idealne pogoje za to disciplino. Ob prihodu ekip so nas prijetno presenetili z umešanimi jajčki za zajtrk. Sledil je kratek program z našimi malimi otročki iz vrtca. Po nagovoru predsednika DU-Šentilj, Alojzom Leskovškom in športnega referenta ŠPZDU-Velenja, Borisom Zajcem se je pričelo tekmovanje.

Sodelovalo je deset moških in ženskih ekip. Naše ekipe tudi tokrat niso bile v ospredju, vendar napredek od lani je bil po rezultatih ogromen,

 saj so moški bili  sedmi ženske pa celo četrte. Lahko rečemo brez treninga pač ne gre ničesar dobro, vendar malo pa se le pozna.

Končna razvrstitev za moške je bila naslednja: 1. DU -Šentilj (482), 2. DU – Šoštanj (461), 3. DU – Ravne (418), itd. 7. KU – Gorenje ( 369 ).

Končna razvrstitev za ženske je bila naslednja :1. DU – Šentilj (466), 2. DU – Šoštanj (454), 3. DU – Škale (429), 4. KU – Gorenje ( 405 ).

Za našo moško ekipo so nastopili naslednji tekmovalci/ka : Lovrakovič M. (98), Tovrljan J. (92), Ocepek M. (87), Lozič A. (86).

Za žensko ekipo pa so nastopile : Jelenko M. (120), Senčar M. (101), Komljenovič M. (94), Jakop D. (90), in Lozič M. (64).

Posamezno pa je naša Marjana Jelenko osvojila drugo mesto za kar je prejela srebrno medaljo.

Tako so se za letošnjo sezono končala regijska tekmovanja .

Kot klub smo uspeli dobiti šest ekip, ki bodo jeseni tekmovale na državnih prvenstvih, kjer pa bodo verjetno zelo dobro zastopale naše regijo z svojimi rezultati. Do kraja leta pa nas tako še čakajo klubska tekmovanja v balinanju, petanki, in šahu.

Vsem, ki so letošnjo sezono sodelovali in prispevali k uspehu, se uprava kluba zahvaljuje in čestita za uspešnost ter želi še naprej veliko zdravja.

T.F.