Športni dogodki in tekmovanja

Petek, 27. december 2019, Velenje

Kegljači in kegljačice na novoletnem turnirju

Kegljači in kegljačice na novoletnem turnirju

Tudi letos so nastopili kegljači in kegljačice KU- Gorenja na novoletnem turnirju    Kegljaškega kluba Šoštanj.

Vsako leto ob tem času se naš klub udeleži tega turnirja, ker večina naših članov prav tekmuje v tem klubu.

Tokrat so za našo ekipo nastopili : Fidej Leopold, Hasičič Rasim, Križovnik Vlado , Vavpotič Jože in Aleksič Miloje.

Za žensko ekipo pa so nastopile : Lozič Marica, Prelog Milena, Kopušar Veronika, Skaza Darinka in novinke Korošec Antonija , ter Dvoršek Hermina.

Ker pa tukaj sodeluje veliko klubov iz vse Slovenije , je možnost za visoki plasman naših tekmovalcev minimalna, zato ima največ možnosti le ena naša tekmovalka , ki je rekreativka.

Naši tekmovalci so dosegli naslednje rezultate : Hasičič Rasim 528 , Aleksič Miloje 507, Fidej Leopold 490, Križovnik Vlado 490,Vavpotič Jože 469.

Ženske pa so nastopile takole : Dvoršek Hermina 513, Lozič Marica 499, Prelog Milena 489, Kopušar Veronika 411, Korošec Antonija 398, Skaza Darinka 375,

Naši tekmovalci so bili po nastopu zelo dobre volje , še posebno zato , ker bo v finalu po novem letu skoraj sigurno nastopil naš Hasičič Rasim, ki je za KK- Šoštanj dosegel rezultat 597 kegljev in je trenutno na drugem mestu.

Tako smo športniki na najlepši način zaključili letošnjo sezono in upamo , da bomo prihodnje leto nadaljevali z lepimi rezultati , če bo dovolj zdravja.

F.T.