Športni dogodki in tekmovanja

Sreda, 9. junij 2021, Velenje

Podelitev pokalov

Podelitev pokalov

Podelitev pokalov, medalj in diplom za klubsko prvenstvo 2020

Vsi vemo, da nas je lani zaustavil Corona virus, da bi opravili zaključek leta kot smo ga običajno imeli konec novembra. Zato je vodstvo kluba odločilo, da to opravimo takoj ko bodo vsaj minimalne možnosti v manjši obliki.

Tako smo se napravili, da se v vseh osmih panogah športnih sekcij, ki so lani preko poletja opravili klubsko prvenstvo, pripravimo srečanje v ribiški koči ob velenjskem jezeru.

Začeli smo v ponedeljek 07.06.2021 z povabilom za prve tri v sekcijah Pikado, Petanki in Ribolovu. Člani so se z veseljem udeležili srečanja, kjer smo se malo pogovorili o nadaljnem delu, nato pa razdelili priznanja in zaključili z malo malico in pijačo, ki jo je častil klub.

Potem smo imeli še v torek za Balinanje in Namizni tenis, ter v sredo za Streljanje, Šah in Smučanje.

Srečanja so se zvrstila v polnem številu in na veselje vseh, ki so obljubili, da se bodo tudi letos trudili kolikor bo mogoče saj so se že ravnokar začela pokrajinska tekmovanja v katerih smo zadnja leta imeli kar veliko uspehov.

Vsem našim tekmovalcem želimo veliko zdravja in obilo športne sreče in upanje, da se v jeseni srečamo na našem normalnem športnem srečanju.

T.F.