Športni dogodki in tekmovanja

Ponedeljek, 27. junij 2022, Velenje

REGIJSKO PRVENSTVO V KEGLJANJU NA VRVICI.

REGIJSKO  PRVENSTVO  V   KEGLJANJU NA VRVICI.

Preostalo je še predzadnje pokrajinsko tekmovanje za e-sezono in to je bilo kegljanje na vrvici, ki je bilo v torek.

Tekmovanje je organiziralo tako kot vsako leto DU-Šentilj, ki ima zares idealne pogoje za to disciplino. Po nagoveščanju predsednika DU-Šentilj Alojzom Leskovškom in športnega referenta ŠPZDU-Velenja, Borisom Zajcem je začeto tekmovanje.

Sodelovalo je deset moških in ženskih ekip. Naše ekipe so tokrat niso bile v ospredju, vendar napredek od lani je bil po rezultatih kar minimalen,saj so moški bili deseti ženske pa tudi desete. Lahko vam povem brez treninga pač ne gre niža dobro, vendar malo pa se le pozna.

Končna razvrstitev za moške je bila: 1.DU -Šentilj ( 492 ), 2. DU – Šoštanj ( 479 ), 3. DU – Velenje ( 442 ), itd. 10. KU – Gorenje ( 147 ).

Končna razvrstitev za ženske je bila: 1. DU – Šentilj ( 460 ), 2. DU – Veenje ( 416 ), 3. DU – Šoštanj ( 415 ), 10. KU – Gorenje ( 309 ).

Za našo moško osebje so nastopili naslednji tekmovalci/ka : Lovrakovič J. (78), Tovrljan J. (70), Lozič A. (65), Meža M. (73) v Jakop D. (67).

Za žensko osebje pa so nastopili : Senčar M. ( 96 ), Komljenovič M. ( 84 ), Lozič M. ( 64 ), Lovrakovič M. ( 65 ) v Dvoršek H. (59).

Preostane še prihodnji teden tekmovanje v PIKADU in potem bo za leto sezono konec pokrajinskih tekmovanj.

Vsem , ki so tako do zdaj sodelovali pri tekmovanjih čestitamo za uspehe in želimo , da še naprej uspešno sodelujete ter , da bi steli zdravi – uprava kluba.

T.F.