Športni dogodki in tekmovanja

Sreda, 9. november 2022, Velenje

Otvoritev pokritega balinišča na Polzeli

Otvoritev pokritega balinišča na Polzeli

V ponedeljek popoldne se je naša balinarska ekipa KU – Gorenja, po predhodnem povabilu balinarskega kluba Balinc Polzele udeležila srečanja pri otvoritvi na novo pokritega balinišča.

Pri prihodu na igrišče smo bili vsi presenečeni kako jim je ob pomoči občine uspelo tako lepo urediti nadstrešek primerne višine po vseh predpisih.

Takoj po prihodu smo odigrali medsebojno srečanje v dveh trojkah, ki so jih kot za šalo dobile naši ekipi.

Potem pa je prišel na prizorišče gospod župan občine Polzela v družbi tajnice in športnega referenta. Po lepih nagovorih župana, športnega referenta in vodje balinarskega kluba gospoda Korber Karlija, ki se je z solznimi očmi zahvalil za pomoč občine, da so dobili tako lepi objekt, je napočil trenutek otvoritve igrišča.

Po prerezu vrvice so se napotili na igrišče, kjer je prvo kroglo vrgel gospod župan, takoj za njim pa vodja kluba.

Ker pa je bila tokrat idealna prilika, ker letos nihče ni organiziral zaključnega turnirja za štajersko ligo v balinanju za upokojence, da smo tokrat ob pomoči gospoda župana podelili prehodni pokal ekipi Polzele, ki je letos že osmič bila prvak. Potem so bile še podelitve medalj naši ekipi, ki je bila druga v ligi in seveda domačinom Polzeli za prvo mesto. Nato se je še zahvalil naš vodja lige gospod Mitja Ocepek, ki  je skupaj z vodjem ekipe Polzele podelil spominsko plaketo županu v zahvalo za pomoč pri tem zahtevnem projektu.

Potem se je zaključilo z dobro zakusko, ki jo je domači klub pripravil v svojih prostorih.

Pri odhodu domov smo še povabili domačine, da bodo še to leto prišli na naš teren, ki bo v kratkem še bolj obogaten po otvoritvi zaprtega igrišča.

T.F.