Športni dogodki in tekmovanja

Četrtek, 28. september 2023, Velenje

Uspešen zaključek sezone balinarjev v Štajerski ligi za upokojence 2023

Uspešen zaključek sezone balinarjev v Štajerski ligi za upokojence 2023

V sredini meseca septembra se je zaključila letošnja sezona tekmovanja v Štajerski ligi v balinanju za upokojence. Ekipa KU- Gorenja v tej ligi sodeluje že od leta 2008. Njeni nastopi in uspehi so iz leta v leto različni in tako je bilo tudi letos ko je z raznimi težavami osvojila  četrto mesto od sedmih ekip v prvi ligi. Bilo je zelo naporno , ker med tem časom niso počivale tudi  bolezni , ki so redčile našo ekipo.

Za našo ekipo so nastopali naslednji člani : Ocepek Mitja, Tovrljan Janez , Grajžl Ivan , Klauzner Franc, Lozič Aleksander,  Djordjevič Miodrag .

Za vse uspehe je najbolj zaslužen vodja ekipe , ki je istočasno tudi vodja lige gospod Mitja Ocepek. On je tudi že devet let vodja organizacijskega odbora lige v katerem mu pomagata kot računalniški upravitelj Lukman Damjan in v logistiki Franc Tamše.

Letos je naša ekipa imela kar precej težav z igranjem , vendar ji je kljub temu le uspelo ostati v prvi ligi,saj so zasedli na kraju odlično četrto mesto v prvi ligi.

Ob zaključku  bomo imeli še zaključni pokalni turnir vseh ekip, ki pa ga bo organiziral  BK – Žalec prihodnji teden v Žalcu.

Torej sezona je končana, naša ekipa se je solidno uvrstila in želimo jim še veliko uspeha v naslednji sezoni ter medsebojnega sodelovanja , ker le to je pravo vodilo za uspeh.

T.F.