Izleti, skupni pohodi, letovanja, dogodki in kultura

Sreda, 26. junij 2013, Velenje

Letovanje v prelepih VODICAH pri Šibeniku od 15.06 – 22.06 2013

Letovanje v prelepih VODICAH pri Šibeniku od 15.06 – 22.06 2013

Izleti, letovanja in kultura

15.06. sobota zjutraj smo se zbrali na avtobusni postaji v Velenju. Vzdušje je bilo že na začetku pred odhodom  zelo pozitivno. Bili smo veseli, da nas je prišel pozdravit g.Podgoršek, ter nam zaželel lep sproščen dopust in veliko sonca. Kot bi se njegove besede pozlatile in res, glej ga zlomka, temperatura se je dvigovala vse do Vodic in, ko smo prišli do hotela je bila že malce preveč in to 320 C. Hitro smo dobili vsak svojo sobo se delno razpakirali in nekateri so bili že na plaži. Moramo se pohvaliti, da cel teden nismo videli oblačka na nebu, temperatura morja pa je dosegla 250 kar je bilo idealno. Vsako jutro ob 800 smo se zbrali na plaži vsi v prelepih rdečih majicah, pričeli z telovadbo in to  brez izjeme cel teden, (zelo pohvalno) bili smo ponosni, da imamo tako lepe majice in da s teh morda pripomogli za delček promocije za GORENJE.

Cel teden pa smo bili tudi na športu zelo dejavni (petanka, badminton, balinčki) na koncu tedna pa smo podelili priznanja ter skromna darila za udeležence.

Organizirala sem ogled mesta z animatorko, izlet na SLAPOVE KRKE, enkrat smo se po večerji vsi v rdečih majicah odpeljali z turističnim vlakcem ter harmonikašem HENRIKOM v mesto v gostišče ”RUSTIKA” kjer smo imeli pravi večerni žur. Naslednji večer pa smo se dobili na plaži ter zapeli ob zvokih harmonike. V tem tednu je praznovala ga. Ivica Lenovšek pa zudi ta dan ni minil brez harmonike s Henrikom ter naših glasov.

Silva