Izleti, skupni pohodi, letovanja, dogodki in kultura

Ponedeljek, 18. junij 2018, Velenje

Otok KRK Njivice prva izmena

Otok KRK Njivice prva izmena

KRK - NJIVICE I. SKUPINA OD 09.06. DO 16.06. 2018

Zjutraj 9. 6. smo bili že vsi predčasno na AP VELENJE s polnimi kovčki samih dobrot in oblačil ter športnih rekvizitov. Dobre volje ni manjkalo kot bi vedeli kako lep dopust nas čaka.
Ko smo prispeli v NJIVICE pred hotel smo bili presenečeni, da nas sobe že čakajo, tako da do 12 ure smo bili že vsi zadovoljni s sobami in nastanjeni.
Sobota zvečer pa presenečenje OGNJEMET na plaži (otvoritev gl.sezone) iz treh čolnov je bliskalo, da je bilo kot podnevi PREČUDOVIT 15 min OGNJEMET ob spremljavi benda ter ples.
Nedeljo smo imeli za počitek, zvečer pa ponovno ognjemet in seveda fešta z bendom.
V ponedeljek smo se odpeljali z ladjo (IVAN) na OTOK CRES. Tam smo se kopali, ponovno odšli na ladjo in na kosilo v MALINSKO. Izlet je potekal kar od 10 ure zjutraj do 17 ure. Na ladji pa nas je razveseljeval s svojo harmoniko in petjem prijazen muzikant.
Brez praznovanja rojstnih dnevov ne gre v torek je praznovala naša Dušanka, takoj v sredo pa naša Olga. Ostala sta še dva, Tončka in Tone (T-2), ki pa sta letos praznovala že peto obletnico partnerstva, seveda sta nas počastila z kozarcem rujnega, mi pa smo jima čestitali in petja ni nikakor zmanjkalo do poznih ur, saj smo imeli kar nekaj dobrih pevcev v skupini. Godilo pa nam je, ker smo dobili pohvale od gostov iz Avstrije, Poljske ter domačinov, ki so spraševali, če bomo zvečer spet peli.
Imeli pa smo tradicionalno druženje v ŠPORTU
* PRSTOMET
* PETANKA
* BADMINTON
* PIKADO (v pikadu je bila absolutna zmagovalka naša MAGDA)
Ob koncu tedna nas je čakal še naš tradicionalni SREČOLOV, ki je bil zelo bogat.
Skratka imeli smo se zelo lepo, lepo vreme, morje toplo, mislim , da smo zmagali in dali pod streho uspešen junijski del.
Hvaležna sem, da se v skupini ni nihče poškodoval ali zbolel tako, da smo se vrnili vsi zdravi, polni energije in novih moči za naslednje leto

Poglej ognjemet

Hvala vam SILVA

Foto. Štefan M. Silva F.