Izleti, skupni pohodi, letovanja, dogodki in kultura

Sobota, 8. junij 2019, Velenje

POREČ PRVA SKUPINA

POREČ PRVA SKUPINA

POREČ HOTEL PLAVI I. SKUPINA od 08.06 do 15.06.2019

Že slabo uro pred uradnim odhodom so nekateri že postopali pred AP. Obloženi so bili s kovčki in drugimi pripomočki za dolgo pričakovani morski oddih. Samo potovanje je hitro minilo. Nekaj neprijetnosti je nastalo, ker niso dobili vsi enakih sob. Nekateri z mini balkonom, drugi brez, nekateri z delnim dvigalom, drugi brez. Za vse udeležence pa so bile sobe minimalizirane. S sabo smo pripeljali dobro voljo in pa sonce, ki smo ga uživali res vsak dan od zjutraj do poznega večera. Hrane je bilo res v izobilju in še okusna je bila ter raznolika. Takoj v torek smo se z ladjo odpeljali na izlet v VRSAR, ROVINJ ter LIMSKI KANAL. Na ladji so nam pripravili odličen morski obrok ter tekoči dodatek proti morski bolezni.
Čakalo nas je še praznovanje rojstnih dnevov. Letos smo imeli kar štiri slavljence od tega eno okroglo obletnico. (JOŽE, VERA, DUŠANKA, OLGA) To pa še ni vse kot vsako leto praznujemo tudi obletnico (T-2) in to že šesto.
Jutranja telovadba se nam je tako zakoreninila, da brez nje ne gre. Moram pohvaliti celotno skupino, da sta manjkala samo dva moramo upoštevati tudi njuna leta. Mimoidoči se ustavijo in nas pogledajo, ker smo vsi v lepih prepoznavnih rdečih majicah. Nekaterim tudi to ni bilo dovolj in so do osme ure opravili hitro hojo do VRSARJA, nato pa na telovadbo.
Letos smo imeli srečo, da je vozil turistični vlakec izpred hotela v 7 km oddaljen Poreč.
Športnih aktivnosti smo imeli manj kot prejšnja leta, ker je bilo praktično prevroče, sence pa ni bilo na mivki.
Smo pa doživeli in občudovali VELIK OGNJEMET (otvoritev sezone) v petek zvečer. Res lep začetek sezone.
Poleg jutranje telovadbe je bilo zvečer še možno zaplesati. Muzike ni manjkalo, saj je bila na treh terasah blizu našega hotela.
Zavidali so nam lepo vreme, toplo morje in SREČOLOV.
Zdravi in polni novih moči smo se zadovoljni vrnili v soboto domov.
Ostalo nam je dovolj moči in upanja, da nam drugo leto zopet uspe z KUG na morje, ki ga imamo tako radi.
Hvala KUG in vsem vam za prečudovit morski vroč teden
Silva