Izleti, skupni pohodi, letovanja, dogodki in kultura

Torek, 21. junij 2022, Velenje

PULA PRVA SKUPINA KUG v hotelu PULA od 11.06. - 18.06.2022

PULA PRVA SKUPINA KUG v hotelu PULA od 11.06. - 18.06.2022

Nova destinacija, novi izzivi po prestani koroni so nas vznemirjali vso pot do hotela. Vožnja je hitro minila brez zapletov na meji. V hotelu pa pravo razočaranje "KAKO DO TUŠIRANJA", ampak smo GORENČANI in nič nas ne ustavi. Sonce nas je vse dni prijetno grelo in nam dalo spodbudo tudi za kopanje v morju. Ni nas ustavila sorazmerno visoka lega od hotela do morja.

Vsak dan ob točno določeni uri smo se udeležili razgibalnih vaj, ki sta jih predstavili HEDVIKA in IVANKA. Bile so prirejene za našo starost in obenem pomoč za v bodoče. Organizirala sem potep z ladjo in to vse do TITOVIH BRIONOV, MODRE ŠPILJE in kopanja v FAŽANI. Organiziran je bil tudi prevoz izpred hotela pa do luke na ladjo kakor tudi nazaj do hotela. Doživeli smo pravo morsko druženje in uživali. Pogrešali pa smo glasbo, ta pravo PRIMORSKO.

Zanimivo je bilo tekmovanje v PIKADU, kjer so se morali vsi udeleženci predstaviti kot pravi profesionalci. Potekale so tudi igre v PRSTOMETU in PETANKI.

Imeli smo veliko srečo, da se ni nihče poškodoval, saj smo imeli MEDICINO vedno pri roki. Tudi na naše slavljence nismo pozabili (DUŠANKA, JOŽE), ki so prav tako po večerji poskrbeli za prijetno druženje in klepet. Naša stalna dobrovoljna TONE IN TONČKA vedno obujata spomine na prvo skupno srečanje in ga ne izpustita že (8 let)

Naš zaščitni znak pa je TOPLO VREME, ki nas je spremljalo vse do konca. V soboto smo se polni toplih in lepih spominov odpravili na avtobus. Doživeli smo pravi KAOS in po devetih urah prispeli v VELENJE. Sreča, da so naši mehurji zdržali 5 ur do prvega WC postanka. Mogoče je to posledica discipline iz Gorenja, ki nas spremlja še naprej.

Hvala KUG za doprinos SPONZORSTVA.

Lepo vreme in toplo morje pa nam je dalo dovolj moči, da bomo zdržali do naslednjega počitnikovanja.

Za nami je topel in vroč teden, ki si ga bomo zapomnili. PULA je le PULA.

Ostanite vedri in zdravi še naprej SILVA