Izleti, skupni pohodi, letovanja, dogodki in kultura

Torek, 27. junij 2023, Velenje

PRVA SKUPINA LETOVALA NA MORJU V PUNATU OD 17.06. DO 24.06.2023

PRVA SKUPINA LETOVALA NA MORJU V PUNATU OD 17.06. DO 24.06.2023

Ob 7 uri smo bili že vsi nestrpni in komaj čakali, da krenemo na morje.

Vožnja je bila prijetna brez vsakih zapletov, kljub sobotnemu vrvežu kamor so vsi hiteli.

Naš prvi postanek je bil POČIVALIŠČE LOM. Tu smo poskrbeli za toaleto in seveda brez jutranje kavice nismo mogli nadaljevati naš začrtan cilj.

Ko smo prispeli (PREDČASNO) so bile sobe že pripravljene tako, da je bila dobrodošla takojšnja namestitev v sobe.

Vsi željni sonca, ki je pripekalo nas je bila popoldan že polna plaža. Da bi čim boljše izkoristili sončne dneve smo se odločili, da imamo prosto soboto in nedeljo in to brez vsakih obveznosti.

V ponedeljek smo pričeli ob 8 uri z JUTRANJO TELOVADBO. Bili smo zelo lepi in vsi v rdečih majicah, tako, da nas ni bilo težko prepoznati.Za pravilno vodenje telovadbe sem prosila gospo Ivanko Markovič, ki pa se je moji prošnji rade volje odzvala. Dvakrat smo imeli celo samomasažo obraza, da bomo doma vedeli kako je treba ravnati s polaganjem rok na obraz.ŠE ENKRAT SE ZAHVALJUJEM IVANKI

Ponosna sem bila na skupino, da so bili tako zvesti in prihajali vsi na TELOVADBO.

Vsak dan smo imeli tudi ŠPORTNE IGRE od 10 - 11 ure.

V sredo zvečer pa smo imeli skupno druženje na terasi. Izvedli smo TURNIR V PIKADU zraven pa še dobra kapljica in že smo tudi zapeli.

Tudi to moram poudarit, da ni nihče manjkal bili so vsi in tudi vsi so tekmovali. TO JE BILO TISTO PRAVO DRUŽENJE, ki ga marsikdo pogreša. V ČETRTEK ZVEČER pa smo bili povabljeni vsi na teraso, ker sta T2 TONČKA IN TONE praznovala deseto obletnico partnerstva za kar jima čestitamo in želimo še veliko skupnih zdravih let.Bili smo veseli, da se je to zgodilo in ostalo trdno prijateljstvo in to v naši skupini.

Spet se je razživelo bilo je veliko smeha in petja.

Žal pa letos nismo izvedli izleta z ladjo. Imajo vsako leto enake destinacije, tako da so bili odgovori, saj tam smo že bili. Tudi cene so poskočile in če se par odloči, da gre na ladjo je kar 100 ev.

Zato smo se odločili, da bomo veliko na plaži in IZKORISTILI MAKSIMALNO SONCE, KI NAM JE RES STREGLO, PLAVALI SMO VELIKO, KER SE JE TUDI MORJE ZELO HITRO OGRELO.

Kaj naj vam povem IMELI SMO SE LEPO.

Če bo zdravje dopuščalo, se pa spet vidimo naslednje leto

Hvala vam vsem za sodelovanje, bili ste dobra družba

Silva Flis