Športni dogodki in tekmovanja

Petek, 2. februar 2024, Velenje

USPEŠEN NASTOP SMUČARJEV - KU-GORENJA - NA SMUČIŠČU BUKOVNIK PRI DRAVOGRADU. 2024

USPEŠEN  NASTOP  SMUČARJEV - KU-GORENJA -  NA  SMUČIŠČU  BUKOVNIK  PRI   DRAVOGRADU. 2024

Ker je v naši Šaleški pokrajinski zvezi premalo tekmovalcev , da bi napravili tekmovanje med sabo , se je naše vodstvo ŠPZDU -Velenje dogovorilo z Koroško zvezo, da nam omogoči sodelovanje skupaj z njihovimi tekmovalci.

Tokrat je bila udeležba iz naše občine bolj slabo zastopana , saj so bili  iz našega kluba KU -  Gorenja  trije tekmovalci  in dve tekmovalke, ter iz DU- Ravne pri Šoštanju štirje  tekmovalci in iz DU – Šentilj eden tekmovalec .

Skupaj je na smučišču nastopilo preko 70 tekmovalcev in tekmovalk.

V lepem sončnem jutru je bilo v četrtek 01.02.2024 prijetno Koroško - Šaleško pokrajinsko tekmovanje društev upokojencev , na katerem ni manjkalo dobre volje in lepih rezultatov.

Še posebej smo bili veseli   rezultatov od vseh,  naših članov med katerimi so naše ženske obe vsaka v svoji starostni skupini, osvojile odlične rezultate. Podobno je bilo tudi pri moških ,vendar tukaj pa je konkurenca že močnejša.

Tekmovanje je namreč bilo razvrščeno po starostnih kategorijah in lahko rečemo , da so vsi naši člani in članice bili v vseh kategorijah uvrščeni med  prve tri v kategoriji ?

Naše tekmovalke so dosegle naslednje rezultate : Britovšek  Ivana  00 : 35,93   in  Černjavič Milena 00: 42,55

Za našo moško ekipo so nastopili : Goršek Milan  00 : 36,53  in Martin Hajsinger  00 : 31,43  in  Klosternik Ivan   00: 36,60  

          

Vsem nastopajočim čestitamo za uspeh in želimo prihodnjo sezono  še veliko dobrih voženj.

.J.J.