Športni dogodki in tekmovanja

Sreda, 21. februar 2024, Velenje

Zimska liga 2023/24 zadnje 11. kolo

Zimska liga 2023/24            zadnje 11. kolo
                                                                                          
zadnje 11. kolo se je končalo 07.02 2024. Po 3. mesecih igranja so bili najboljši igralci BK Balinc Polzela 1. Ekipa iz Polzele je bila najboljša tudi lansko leto, tako je poleg pokala za prvo mesto, osvojila že drugič tudi prehodni pokal. Druga je bila ekipa KU Gorenja 1, tretja je bila ekipa BŠD Premogovnik in četrta ekipa BK Žalec.
19.02.24 smo organizirali še Družabni turnir najboljših štirih ekip v Zimski ligi. Te igre niso vpliva na rezultat Zimske lige. Za vsako ekipo so igrale po dve dvojke. Z žrebom smo določili katere ekipe se bodo pomerile med seboj. Po izenačenih igrah so se v finale uvrstile ekipe BŠD Premogovnik in ekipa KU Gorenje, ki je na tem turnirju tudi zmagala.
Poraženi ekipi iz prvega kroga sta igrali za 3. mesto. Zmagala je ekipa iz Polzele, zasedla je 3. mesto. Četrta je bila ekipa BK Žalec.
Po tekmi smo se prestavili v KS Stara vas. Tam smo podelili vse štiri pokale in prehodni pokal. Na koncu še praktična darila za vsa 4. mesta Družabnega turnirja.
Vse nagrade je podelila predsednica KS Stara vas Mira Tepej.
Športnice KS Stara vas so nam razdelile kosilo in pecivo, ki so ga tudi spekle. Hvala jim. Hvala tudi KS Stara vas, ki nas je prijazno gostila.
Sledilo je še druženje po uspešno končani Zimski ligi.

Vodstvo Zimske lige