Četrtek, 7. april 2016, Velenje

Strelke zopet na državno prvenstvo jeseni

Strelke zopet na državno prvenstvo jeseni

Streljanje

Danes je bilo regijsko prvenstvo za upokojence na strelišču družine » MROŽ «, na katerem so sodelovale tudi naša ženska in moška ekipa KU-Gorenje. Tekmovanja se je udeležilo osem moških ekip in edina ženska ekipa iz KU-Gorenja. Naši tekmovalci so korajžno začeli meriti , kljub temu , da so imeli nekateri izposojene puške.

Najlažje in tudi uspešno delo so imele naše tekmovalke , ki niso imele konkurence, saj so bile edine od udeleženk in sicer v postavi :
Aristovnik Cvetka – ( 123 ) , Mogilnicki Marica – ( 135 ) , Gregorič ljubica ( 152 ), Mikuž Zalika ( 104 ) in Jelenko Marija ( 110 )

Ker pa so se v konkurenci šteli le trije najboljši rezultati , so naše prve tri imele ( 410 ) krogov, kar je pomenilo , da so prve in imajo tako pravico do nastopa na državnem prvenstvu , ki bo jeseni .

Čestitamo jim in želimo čimveč uspeha na državnem prvenstvu.

Tudi pri moških so tokrat rezultati bili dobri , pa vendar so kljub temu dosegli kar soliden peti rezultat ( 423 ) krogov .

Za ekipo KU-Gorenje so nastopili :
Borovnik Dušan – ( 151 ), Bartlma Heinz – ( 136 ) , Parfant Ferdo – ( 136 ), Jelenko Jože – ( 96 ) in Lovrakovič Jure – ( 125 ).

Zmagala je prva ekipa DU-Velenje ( 508 ) krogov.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskrene čestitke, ter še naprej uspešno streljanje želimo.

T.F.