Utrip

Četrtek, 28. november 2013, Velenje

UPOKOJENCI V GORENJU

UPOKOJENCI V GORENJU

Utrip

Upravni odbor Kluba upokojencev Gorenje je imel v sredo 20.11.2013 svojo 6. redno sejo, na katero so bili povabljeni tudi člani nadzornega odbora in častnega razsodišča. V dogovoru z vodstvom Gorenja smo tokrat imeli sestanek v sejni sobi 99 v upravni stavbi Gorenja. Uvodoma so nas pozdravili člani uprave in nam pripravili lepo predstavitev poslovnih uspehov Gorenja, saj nas je zelo zanimalo, kako uspešna je firma, katere člani smo nekdaj bili in na katero smo še danes čustveno navezani.

Prezentacijo so nam pripravili predsednik Franjo Bobinac in člani uprave gospod Brane Apat, gospod Drago Bahun in izvršni direktor za proizvodnjo Tomaž Korošec.

Po opravljeni seji upravnega odbora Kluba upokojencev, so se nam ponovno pridružili člani uprave, gospod Korošec nam je še predstavil, kako so potekale selitve proizvodnih programov iz Švedske in Finske v Velenje oziroma na Češko in iz Velenja v Srbijo.

Na naše veliko zadovoljstvo smo si ogledali proizvodnjo novih programov pripeljanih v Gorenje, tu pa so se nam pridružili še nekateri povabljeni, nekdaj vidni in zaslužni člani Gorenja.

Vzel sem si pravico, da se v imenu vseh prisotnih zahvalim vodstvu Gorenja za nepozabno srečanje, da smo ponovno dobili potrditev, da smo bili, smo in bomo ostali Gorenjčani. Hvala še posebej predsedniku uprave, ki nas je ponovno v naslednjem letu povabil na srečanje.

Hvala Gorenjčani in bodite uspešni še naprej !

 

Velenje, 25.11.2013 Štefan Matvoz