Športni dogodki in tekmovanja

Sobota, 15. september 2018, Velenje

DRŽAVNO PRVENSTVO V RIBOLOVU

DRŽAVNO PRVENSTVO V RIBOLOVU

                                                                             

TEKMOVALCI  KU- GORENJE V    » RIBOLOVU «      DRŽAVNI  PRVAKI ZA  UPOKOJENCE.

V sredo 12.09.2018 je bilo na Škalskem jezeru izvedeno državno prvenstvo v ribolovu za upokojence, ki ga je organiziralo DU – Velenje ob 70 letnici obstoja društva.

Naša moška ekipa KU-Gorenje je na regijskem tekmovanju sicer osvojila drugo mesto, ker pa so prvi bili DU – Velenje, ki so bili tokrat organizatorji so naši dobili pravico nastopa tokrat.

Naša ekipa se je zjutraj  ob lepem sončnem vremenu brez posebnih pričakovanj zbrala in začela s tekmovanjem.

Za našo ekipo so nastopili : sektor A, Vreča Branko, sektor B, Klopotan Stjepan, sektor C, Urbanc Rudi, sektor D, Lamovšek Vili.

Za ogromno presenečenje je poskrbela naša ekipa ,ki je osvojila med dvanajstimi ekipami prvo mesto z rezultatom 18 točk, kar je bilo za 2,5 točk pred drugo ekipo iz DU- Laško.

Tretja je bila ekipa DU- Slivnica, ki zbrala 23 točk.

Za ta ogromen uspeh pa je predvsem zaslužen, da je to ekipo  pripravil za nastop naš dolgoletni vodja ekipe Edo Grazer, ki pa je tokrat imel tudi nalogo pri sodniški komisiji.

Po tekmovanju je sledilo kosilo v bližnji ribiški koči.

Za tem programom pa je sledila podelitev priznanj, medalj in pokalov.

Zelo utrujeni vendar več kot dobre volje so naši igralci nato zalili ta uspeh, ki so si ga nepričakovano povsem zaslužili.

Pri organizaciji tega tekmovanja pa moramo pohvaliti športnega referenta ŠPZDU – Velenja gospoda Zajc Borisa, ki je na kraju malo hudomušno rekel, da moramo drugo leto mi      KU – Gorenje pripravit to tekmovanje. Mi smo se samo malo nasmehnili in si mislili po svoje – morda pa bomo ???

Našim tekmovalcem še enkrat velike čestitke in želja, da bi še naprej bili tako dobri in zdravi.

Na kraju še enkrat čestitke in dober prijem.

 

T.F.